fbpx

1 miljoen Meditation Moments

Een bijzonder moment. Er zijn meer 1 miljoen Meditation Moments gedaan. Dit waren de meest favorieten momenten de afgelopen 10 weken.


Top 10 Meditation Moments

1. Dankbaarheid – moment Start je dag
2. Goede nachtrust – moment Slaap lekker
3. Dankbaarheid avond – moment Slaap lekker
4. Stilte in jezelf – moment Ontspanning
5. Kracht van het nu – moment Geen stress
6. Voel de verbinding met je hogere zelf – moment Slaap lekker
7. Rust in je hoofd – moment Ontspanning
8. Dagelijkse affirmaties – moment Start je dag
9. Ik Ben-affirmaties – moment Slaap lekker
10. Binaural Happiness 22Hz Beta – moment Muziek (luister een preview)

Wat is jouw favoriete moment? Deel het met ons via je Instagram story @meditationmomentsapp of via Facebook #meditationmomentsapp

In de stilte hoor je alles – Michael Pilarczyk 

 

Download dé Nederlandse meditatie app

Meer dan 60.000 mensen gebruiken dagelijks een van de 100 meditaties voor ontspanning, focus, beter slapen en rust in jezelf.

Ook iets voor jou? Download de Meditation Moments app en neem een moment voor jezelf.

      

Michael Pilarczyk

Michael is oprichter en stem van Meditation Moments.
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en heel veel relaxte momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.

Probeer de app gratis!

Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.

Share
Share
Pin