fbpx

Gun jezelf rust & focus!

#1 meditatie app in Nederland en België!

Gratis probeerversie

Meditatie App Nederlandstalig

Je kan de app gratis downloaden. Dan heb je toegang tot de probeerversie van onze app, met:

 • 4 Beginners meditaties
 • 7 Moment Meditaties
 • 2 Muziek tracks
 • Streamen én offline luisteren

Voor deze gratis probeerversie hoef je geen betaalgegevens in te vullen. Luister en probeer gewoon of je de meditaties en de muziek fijn vindt. Wanneer het bevalt kan je daarna kiezen voor een premium abonnement, of je kan ook alleen gebruik blijven maken van de gratis versie. 

Download de Meditation Moments App in de Google Play of Apple app store. 

Premium member

Je krijgt toegang tot:

 • 100+ geleide meditaties en visualisaties
 • Variërend van 3 – 45 minuten
 • 30 uur relaxte muziek + binaural beats
 • Luisterboek Dansen in de hemel (t.w.v €20,-)
 • Luisterboek Think and Grow Rich (t.w.v. €20,-)​
 • Luisterboek Master Your Mindset (t.w.v. €20,-)​
 • Updates met nieuwe meditaties en muziek
 • Streamen én offline luisteren

Geniet van 30+ uur aan relaxte muziek

Relaxte muziek voor diepe ontspanning & focus

Als premium member heb je toegang tot meer dan 30+ uur ontspannende muziek. Hierbij worden speciale geluiden en frequenties gebruikt, die een rustgevend effect hebben. Perfect als achtergrond tijdens het werk of voor diepe slaap. 

Meer focus: 
Steeds meer van onze members gebruiken de Binaural Beats om beter te focussen tijdens hun werk. De muziek zorgt voor minder afleiding en een diepere focus waardoor de productiviteit stijgt. Probeer het zelf! 

100+ meditaties & visualisaties

Kindermeditaties

De kindermeditaties in de Meditation Moments app zijn eenvoudige, rustgevende geleide meditaties. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren. Ook heerlijk om samen te doen voor het slapen gaan. Als ouders krijg je zo de kans aan het eind van een drukke dag samen met je kind(eren) een paar minuten te ontspannen. 

Je kind leert door het luisteren naar de meditaties over thema’s als vertrouwen, eigenwaarde, loslaten, liefde, dankbaarheid, de ademhaling, de kracht van visualiseren, positieve gedachten en affirmaties.

“Wow, dit heeft een enorm rustgevend effect bij onze kinderen. Ik vind het zélf eigenlijk ook heerlijk om naar te luisteren na een drukke dag op werk. Heel fijn om zo samen met je kinderen de dag af te sluiten.”

Hieronder vind je een voorbeeld van een Kindermeditatie.

3 luisterboeken van Michael Pilarczyk

In de app krijg je toegang ook alle luisterboeken van Michael. Totale winkelwaarde €60,- 

 • Luisterboek Dansen in de hemel (t.w.v €20,-)
 • Luisterboek Think and Grow Rich (t.w.v. €20,-)​
 • Luisterboek Master Your Mindset (t.w.v. €20,-)​
Kies uit maand of jaar

Geef dit cadeau aan jezelf!

Maand

€6,49 / maand

Betaal per maand.

Je kan een maandabonnement in de app aankopen via de Apple store of Google play store.
In de Apple store en Google Play store is het helaas niet mogelijk met iDeal te betalen. 

Jaar

€35,99 / jaar

Dat is dus €3,- per maand, wanneer je kiest voor een jaarabonnement. Betaal gemakkelijk via iDeal of Bancontact (België). 

Voor de prijs van een cappuccino per maand heb jij altijd en overal een Meditation Moment bij de hand. 

Hoe werkt opzeggen 
Jaarabonnement 
Verlengt jaarlijks automatisch voor €35.99. Per jaar opzegbaar. Om te annuleren ga je naar je Meditation Moments account. Onder abonnement kun je ervoor kiezen om stop te zetten. Instructies kan je hier lezen.

Maandabonnement
Maandabonnement is per maand opzegbaar. Opzeggen van je maandabonnement doe je bij Google of Apple! Meer info over hoe je dat doet kan je hier lezen. 

Ervaringen

 
Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

 • Google Analytics
 • Facebook Pixel
 • Pinterest Tag
 • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.