fbpx

Cadeaubon verzilveren

Gefeliciteerd!

 

Je hebt een bijzonder cadeau gehad, onbeperkte hoeveelheid momentjes rust en tijd voor jezelf. 
Volg de onderstaande stappen om binnen enkele minuten toegang te hebben tot alle content in de app: 

Stap 1. Download de app!

Voordat je de cadeaubon kunt verzilveren, is het nodig om de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zoek op ‘Meditation Moments’ en klik op de app om deze te downloaden.

      

      

Stap 2. Account aanmaken

Vervolgens is het nodig om in te loggen.

Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Maak een account aan door op ‘Begin hier’ te drukken. 

Vul vervolgens je gegevens in om een account aan te maken.

Meditation Moments App

Stap 3. Cadeaubon verzilveren

Nu je een Meditation Moments account hebt aangemaakt is het tijd om dit account om te zetten naar een premium account.

Klik hieronder op de knop ‘Waardebon verzilveren’, je komt dan op een pagina waar je kunt inloggen met het door jou zojuist aangemaakte Meditation Moments account (gebruik dus nu hetzelfde mailadres als die je net in de app hebt gebruikt om een account aan te maken). Let op, je krijgt weer een nieuwe login-code de code die je hebt gebruikt bij het aanmaken van een account kun je namelijk niet twee keer gebruiken.

Nadat je hebt ingelogd kun je vervolgens in het menu op ‘verzilver cadeaubon’ klikken, om vervolgens jouw cadeaubon-code in te vullen en op ‘verzilver’ te drukken. Als het goed is ben je nu premium member. Mocht je niet direct toegang hebben tot alle meditaties in de app, herstart dan even de app.

Stap 4. Premium activeren in de app

Je kunt nu bijna genieten van alle premium content in de Meditation Moments app. Het laatste wat je nu nog moet doen is even naar het tabje ‘profiel’ in de app gaan. Dit zorgt ervoor dat jouw profiel in de app ook daadwerkelijk wordt omgezet in een premium account. Dit kun je controleren doordat er nu bij jouw naam de tekst ‘premium’ verschijnt.

Vanaf nu is alle premium content beschikbaar in de app 🙂

Nederlandse Meditaties
Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.