fbpx

Meditaties voor kinderen

Het leven van een kind is vandaag de dag nogal een druk bestaan. Na een intensieve dag, lastige opdrachten op school, sporten, leren voor de toets, veel informatie van buitenaf en na een intensief uurtje gamen, ligt je kind eindelijk in bed. Er komen veel prikkels op een kind af die het allemaal moet zien te verwerken. En al die informatie leidt tot gedachten en emoties, waar je als klein jong mens maar mee moet zien te dealen. Meditatie is een makkelijk middel om kinderen daarbij te helpen. 

De kindermeditaties uit de Meditation Moments app zijn eenvoudige, rustgevende geleide meditaties. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren. Ook heerlijk om samen te doen voor het slapen gaan. Als ouders krijg je zo de kans aan het eind van een drukke dag samen met je kind(eren) een paar minuten te ontspannen. Misschien in het begin nog een beetje onwennig wanneer je dit nog nooit gedaan hebt, maar even lekker lachen kan ook ontladen.

Je kind leert door het luisteren naar de meditaties over thema’s als vertrouwen, eigenwaarde, loslaten, liefde, dankbaarheid, de ademhaling, de kracht van visualiseren, positieve gedachten en affirmaties.

Met deze eenvoudige meditaties leert je kind een prachtige tool voor het leven waarmee het zichzelf tot rust kan brengen, op elk moment van de dag en vooral voor het slapengaan.

“Wow, dit heeft een enorm rustgevend effect bij onze kinderen. Ik vind het zélf eigenlijk ook heerlijk om naar te luisteren na een drukke dag op werk. Heel fijn om zo samen met je kinderen de dag af te sluiten.”

Muziek
De muziek voor de kindermeditaties zijn speciaal gecomponeerd door Michael en de componisten van Meditation Moments. We gebruiken tonen en frequenties die een rustgevend effect hebben op kinderen.

Leeftijdsindicatie
Het is altijd moeilijk om in te schatten voor welke leeftijd iets geschikt is, het hangt ook erg van het kind af. Ons nichtje van 11 vindt de meditaties heel fijn, terwijl een vriendinnetje van 11 er niks aan vond. Vanaf ongeveer 3 jaar kunnen kinderen naar de meditaties luisteren.

Kindermeditaties in de Meditation Moments App
De eerste drie kindermeditaties zijn beschikbaar. Je vindt ze voorlopig onder Visualisatie. In de komende maanden komen er meer kindermeditaties bij en dan zullen we er ook een apart moment Kids maken.

We hebben de kindermeditaties in een korte versie (4-5 min) en een langere versie (8-9 min). Nadat de geleide tekst klaar is, laten we de muziek nog 5 minuten doorlopen.
Dit zijn de titels;
– De tovenaar
– Vlieg met me mee
– De toverspiegel

Onze ervaring is dat kinderen en tieners ook de meditaties voor volwassenen als prettig en rustgevend ervaren.

Probeer nu de meditatie De toverspiegel

100+ meditaties, Binaural beats en Kindermeditaties

voor 36,00 per jaar heb je toegang tot alle meditaties en muziek van de Meditation Moments App.  Voor dit bedrag heb je altijd en overal toegang tot vele Nederlandse geleide meditaties ingesproken door Michael Pilarczyk.

Als bonus krijg je in de app ook de luisterboeken
✔️Think and Grow Rich (t.w.v. €20,-)
✔️Dansen in de Hemel (t.w.v €20,-)
+ het luisterboek Master your mindset staat in de planning voor eind mei

De totale waarde van de luisterboeken is alleen al €40,-

Klik hier en betaal nu handig online met iDeal een premium account voor €35,99: 

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9 uit 5 van 1231 reviews

Michael Pilarczyk

Michael is oprichter en stem van Meditation Moments.
De app voor meer rust in je hoofd, minder stress, inspiratie en heel veel relaxte momenten. Met tientallen meditaties voor elk moment van de dag.

Probeer de app gratis!

Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.

37 Shares
Share20
Share
Pin17