fbpx

In de media

Intermediair

‘Mensen spiegelen zich aan een sociaal verwachtingspatroon en komen dan in een negatieve spiraal terecht. Mijn app is een hulpmiddel om je focus te herpakken.’

Android World

"Er zijn veel mediatie-apps in de Play Store te vinden maar een enkeling is ook in het Nederlands te gebruiken."

OokGoed!

"Ik was eerst heel sceptisch over dat -in mijn ogen- zweverige gedoe, maar ook nieuwsgierig: stel nou dat het me wat gaat brengen… Heb je interesse in mediteren? Dan is deze app misschien ook wel iets voor jou!"

Food Sisters

"Denk jij bij mediteren steevast ‘niet echt iets voor mij’? Wij probeerden de Meditation Moments App en zijn om."

Inge de Munnik

"Ongeveer 1,1 miljoen Nederlanders hebben last van stress, burn-outklachten en verschijnselen van depressie. Wat kun je doen om meer rust in je hoofd en in je lichaam te ervaren?"

iCulture

"Je zou het aan de naam niet zeggen, maar deze meditatie-app is van Nederlandse bodem. In de app beluister je tracks en meditaties om tot rust te komen."

Het NLP College

"Meditation Moments App Review: 5/5 Simpel & Uitnodigend"
Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.