Vond je dit een fijne meditatie?
Download gratis de Meditation Moments App 🙂 

Korte meditatie oefening

Deze korte maar krachtige meditatie oefening van 5 minuten kan je op elk moment van de dag doen. Bewust stilstaan bij waar je dankbaar voor bent, het komt er niet altijd van. 

Deze dankbaarheids meditatie helpt je met aandacht te kijken naar de mooie dingen in je leven. Dankbaarheid voelen is een goede manier om je te blijven verwonderen over de mooie en fijne dingen in het leven, en het kost je maar een paar minuten.

Eindig elke dag, voordat je gaat slapen, met het benoemen van drie dingen waarvoor je dankbaar bent. Deze simpele opdracht kregen deelnemers van het online programma van Michael Pilarczyk. Na drie weken kregen we verrassend veel mailtjes van deelnemers, die zich een stuk beter voelden, nadat ze dit zijn gaan toepassen.

“Dat dankbaarheid uiten voor het slapen gaan zo’n grote invloed heeft! Sinds ik dat toepas, slaap ik weer gewoon rustig.” – Deelnemer Your Roadmap To Success & Happiness

Je kunt dit Meditation Momenten elk moment van de dag doen. In de trein, tijdens de pauze op je werk of tijdens een wandeling. Ook een fijn begin van je ochtend of om de dag mee te eindigen. 

Ervaringen

#1

Voor Nederlandse Meditaties

“Geweldige rustgevende stem en prachtige muziek. Ik was sceptisch over meditatie, maar deze app heeft mij overtuigd. Dit geeft rust en ik slaap eindelijk weer heerlijk.”  

      

Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.

340 Shares
Share66
Share
Pin274
Email