fbpx

Hoe werkt de app

1. Download de app!

Voordat je kunt beginnen met mediteren, is het nodig om de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zoek op ‘Meditation Moments’ en je ziet de app direct bovenaan staan.

      

      

2. Account aanmaken

Vervolgens is het nodig om in te loggen. Is dit de eerste keer dat je de app gebruikt? Dan kun je een account aanmaken door op ‘Start nu’ te drukken. 

Nederlandstalige Meditatie App Michael Pilarczyk Gratis

3. Welkom

Zodra je bent ingelogd, zie je direct een groot blok met ‘Welkom’. Het is vooral fijn om met deze audio’s te beginnen als je nog nooit hebt gemediteerd. Ze leggen je uit wat mediteren is en geven praktische tips.

Als je vanaf het beginscherm naar beneden scrolt, zie je de andere thema’s met meditaties. Zo kun je de juiste meditatie kiezen waar je op dat moment behoefte aan hebt. 

De volgende thema’s zitten in de app:

Start je dag – om de dag mee te beginnen.

Ontspanning – om elke dag mee te ontspannen.

Slaap lekker – om de dag in rust te eindigen.

Rust in je hoofd – als je behoefte hebt aan een momentje rust.

Inspiratie – als je behoefte hebt aan inzicht en inspiratie.

Visualisatie – geleide meditaties die je helpen visualiseren.

Kids – meditaties voor kinderen.

Korte breaks – voor een fijne pauze tussendoor.

Muziek – heerlijke en ontspannende (achtergrond)muziek.

Nederlandstalige Meditatie App

4. Mediteren

De app bevat meditaties van 3 tot 45 minuten. Bij de meeste meditaties kun je kiezen tussen verschillende lengtes. Bij de meditatie ‘Dankbaarheid’ is het bijvoorbeeld mogelijk om 7, 10, 15 of 20 minuten te mediteren. Schuif de balk tot op de juiste lengte en download de meditatie door op het pijltje te drukken.

Tijdens het beluisteren van een meditatie kun je aan de balk onderaan zien hoelang de meditatie nog duurt.

Als een meditatie is afgelopen of als je deze tussentijds beëindigd hebt (door het kruisje rechtsboven), komt er een quote op het scherm tevoorschijn. Deze is per meditatie anders. Je kunt de quote delen op sociale media via de rode deelbutton. Het kruisje brengt je weer terug naar het beginscherm.

Meditatie nachtrust, rustig slapen

5. Favorieten

Vind je een meditatie fijn? Met het hartje kun je de meditatie toevoegen aan je favorieten, zodat je deze de volgende keer makkelijk kunt vinden.

Meditatie App Nederlandstalig

5. Wat kost het?

Je kan de app gratis downloaden. Dan heb je toegang tot:

✅  4 welkomst meditaties
✅  8 Moment Meditaties
✅  2 muziek tracks

De zeven gratis meditaties zijn ingedeeld in momenten; Start je dag, Ontspanning, Korte Breaks, Inspiratie, Visualisatie, Geen stress en Slaap Lekker.

Toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken?
Word Member van Meditation Moments en heb toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken.

Lees meer over de premium content. 

 

 

Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.