fbpx

Contact

Een kijkje nemen op de veelgestelde vragen pagina is de snelste manier om een antwoord te vinden op je vraag.

Hulp nodig?

Neem contact op met ons support team als het antwoord dat je zoekt niet bij onze veel gestelde vragen staat. 

Als je de app al hebt, kunnen we je het beste helpen als je vanuit de app het contactformulier invult. Ga naar profiel – > contact, bugs & suggesties

Mocht je de app nog niet hebben en heb je toch een vraag, mail ons dan via: [email protected]

Feedback

Heb je feedback, geweldig idee of wil je graag je ervaring over de app met ons delen? Dan willen we dat graag van je horen!

Help Meditation Moments beter te maken voor iedereen.

PR & Marketing

Wil jij ons helpen meditatie bekendheid te geven bij een groter publiek? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op als je van de pers of influencer bent. 

Fotomateriaal van onze perskit is rechtenvrij en kan je gebruiken.

B2B

Wil jij de Meditation Moments App geven aan je medewerkers of relaties?

Mail ons voor de mogelijkheden voor Meditation Moments voor bedrijven.

Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.